لوازم جانبی موبایل
واردات لوازم جانبی موبایل از چین و دبی چگونه انجام میشود؟
امروزه باتوجهبه روند روبهافزایش کاربران موبایل در کشور، بازار لوازم جانبی موبایل رشد چشمگیری داشته است و این موضوع بازار واردات لوازم جانبی موبایل از چین و دبی را بسیار داغکرده است. آمار و بررسیها نشان میدهد که در سال بیشتر از ۲۵۰ میلیارد تومان برای خرید و واردات لوازم جانبی هزینه پرداخت میشود.
اگر قصد واردات از چین و واردات کالا از دبی امارات را دارید و میخواهید تجارتی پرسود داشته باشید، باید بگوییم که واردات لوازم جانبی موبایل از سود بالایی برخوردار است.
اما چگونه لوازم جانبی موبایل را از چین و دبی به ایران وارد کنیم؟ در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا شما را با صفر تا صد نحوه واردات لوازم جانبی از چین و دبی به ایران آشنا کنیم.
آشنایی با قوانین واردات لوازم جانبی موبایل
پیش از آنکه با نحوه و مراحل واردات این لوازم آشنا شوید و واردات این لوازم را آغاز کنید لازم است قوانین و مقررات واردات چنین کالاهایی را بادقت بررسی کنید.
توجه داشته باشید که هر کشور قوانین و مقررات مخصوص به خود را برای واردات و صادرات دارد که برخی از این قوانین بسیار پیچیده است؛ بنابراین آشنایی با قوانین و مقررات گمرکی در کشور مبدا و مقصد برای بهحداقلرساندن مشکلات و تسریع هر چه بیشتر فرایندها امری حیاتی محسوب میشود. به طور مثال در کشورمان ممکن است در بازه زمانی خاصی واردات برخی از لوازم جانبی موبایل با محدودیت و ممنوعیتهایی همراه باشد یا تعرفه واردات تغییراتی داشته باشد.
چگونگی واردات لوازم جانبی موبایل
چگونگی واردات لوازم جانبی تلفن همراه یکی از رایجترین سؤالاتی است که بسیاری از مخاطبان با آن درگیر میشوند. برای واردات این لوازم به ایران لازم است مراحلی سپری شود و نکات مهمی موردتوجه قرار گیرد. در ادامه این مطلب به برخی از مهمترین این مراحل اشاره خواهیم کرد.
1.انتخاب تامینکننده و محصول، اولین مرحله از مراحل واردات لوازم جانبی موبایل
کشور چین یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لوازم جانبی موبایل در سراسر جهان است. تنوع بالای محصولات و قیمتهای متنوع لوازم موبایل در این کشور باعث شده است تا چین به انتخاب اول بسیاری از واردکنندگان لوازم جانبی موبایل در سراسر دنیا تبدیل شود.
علاوه بر چین، دبی یکی از دیگر شهرهای مهمی است که میتوانید برای واردات لوازم جانبی انتخاب کنید. در این شهر میتوانید انواع لوازم جانبی را با برندهای متفاوت از تأمینکنندگان خریداری و به ایران وارد کنید.
اما یکی از مهمترین موضوعاتی که در زمان واردات لوازم جانبی موبایل باید به آن توجه داشته باشید انتخاب تأمینکننده و محصول مناسب است. همانطور که اشاره شد تأمینکنندگان بسیاری در زمینه تولید و ارائه لوازم جانبی موبایل فعالیت دارند. شناخت بهترین و معتبرترین تأمینکنندگان از موضوعات مهمی است که میتواند بسیاری از مشکلات واردات را به حداقل برساند.
توجه داشته باشید که مصرفکنندگان لوازم جانبی به دنبال لوازم باکیفیت هستند تا اجناس فیک و بیکیفیت، بنابراین هنگام انتخاب تأمینکننده علاوه بر قیمت لازم است به کیفیت اجناس ارائه شده توجه داشته باشید تا بتوانید رضایت مشتریان را جلب کنید و با همکاران خود در این صنعت رقابت داشته باشید.
واردکنندگان لوازم جانبی موبایل میتوانند محصولات موردنیاز خود را از طریق مراجعه به بازارهای عمدهفروشی چین و دبی، همچنین وبسایتهای فروش عمده کالا در این کشورها از قبیل سایت علیبابا، علی اکسپرس و غیره خریداری کنید.
بازار ارتباطات SEG، بازار تانگ تیانگ دی، بازار یوان وانگ، شهر دیجیتال مینگ تانگ، مرکز خرید فی یانگ تایمز از بهترین بازارهای عمده فروشی شنژن چین در زمینه فروش موبایل و لوازم جانبی آن است.
اما علاوه بر شناخت تأمینکننده، انتخاب کالای مناسب موضوع مهم دیگری است که نباید از آن غافل شوید. لوازم جانبی موبایل طیف گستردهای دارند؛ بنابراین پیش از خرید لازم است بادقت بازار ایران و نیازهای آن شناسایی شود.
پرسودترین کالاها برای واردات لوازم جانبی موبایل کدامند؟
در حالت کلی سود واردات لوازم جانبی گوشی متفاوت است و برخی از لوازم در مقایسه با برخی دیگر سود بیشتری به همراه میآورد. برخی از پرسودترین کالاها برای واردات لوازم جانبی گوشی از چین و دبی عبارتاند از:
- انواع شارژر
- ابزار تعمیرات موبایل
- انواع برچسب و گلس
- قاب گوشی
- هندزفری
- محافظ صفحهنمایش
- تجهیزات سلفی
- انواع کابل
برندهای معروف برای واردات لوازم جانبی موبایل
علاوه بر نوع کالا، انتخاب برند از موضوعات مهم دیگری است که نباید از آن غافل شوید. برای خرید و واردات لوازم جانبی به ایران بهتر است بهترین برندهای لوازم جانبی را شناسایی کنید. برخی از بهترین برندهای لوازم جانبی موبایل برای واردات عبارتاند از:
- مک دو دو (Mcdodo)
- انکر (Anker)
- لیتو (Lito)
- کی دو (K-DOO)
- بیسوس (Baseus)
- شیائومی، توتو (Totu)
- ریمکس (Remax)
- جی کی کی (GKK)
- شی یانگ (Baseus)
2.انتخاب روش پرداخت، دومین مرحله از مراحل واردات لوازم جانبی موبایل
بعد از آنکه نوع کالا و تأمینکننده انتخاب شد، نوبت آن است روش و شرایط پرداخت تعیین گردد.
برای پرداخت هزینه واردات روشهای متفاوتی پیش روی شماست، شما میتوانید بخشی از هزینه را پیش از بهعنوان پیشپرداخت ارائه دهید و مابقی را پس از تولید و در زمان ارسال کالا پرداخت کنید یا از اعتبار اسنادی استفاده کنید.
روشهای پرداخت هزینه نیز میتواند به دو صورت حواله یوان و دلار باشد.
3.انتخاب روش حمل و نقل، سومین مرحله واردات لوازم جانبی گوشی
انتخاب مسیر و روش حملونقل موضوع مهم دیگری است که در زمان واردات لوازم جانبی به ایران باید به آن توجه داشت.
برای حمل بار بهصورت بینالمللی روشهای گوناگونی وجود دارد. حمل دریایی و حملونقل هوایی از رایجترین روشها برای ارسال لوازم جانبی موبایل از چین و دبی به ایران است.
معمولاً تجار در شرایطی که وزن بار آنها بالا باشد و نسبت به هزینه حساسیت داشته باشند و بخواهند هزینه حمل کمتری را پرداخت نمایند، برای حمل بار از چین و دبی به ایران از حمل و نقل دریایی استفاده میکنند.
اما در شرایطی که مدتزمان ارسال بار برایشان حائز اهمیت باشد و بخواهند در کمترین زمان ممکن ارسال بار داشته باشند یا قصد ارسال خرده بار از چین و دبی به ایران داشته باشند به روش هوایی بارهای خود را به ایران ارسال میکنند.
4.ترخیص، چهارمین مرحله واردات لوازم جانبی موبایل
ترخیص کالا از گمرک آخرین مرحله از مراحل واردات لوازم جانبی است وبه مجموعه اقداماتی گفته میشود که طی آن کالا از گمرک خارج میشود.
برای خروج لوازم جانبی موبایل از مبادی گمرکی کشور لازم است اقداماتی صورت گیرد و تشریفات گمرکی سپری شود. جمعآوری اسناد و مدارک، ثبت اظهارنامه گمرکی، دریافت مجوزها و غیره برخی از مراحلی است که برای ترخیص این لوازم از گمرک لازم است صورت گیرد.
به دلیل پیچیدگیهای بسیاری که ترخیص لوازم جانبی موبایل دارد بهتر است انجام آن به ترخیصکاران حرفهای و باتجربه یا شرکتهای معتبر و فعال در این زمینه واگذار شود. این افراد به دلیل آشنایی با مراحل ترخیص و قوانین گمرکی مشکلات گمرکی را به حداقل میرسانند و بارهای شما را در کوتاهترین زمان از گمرک خارج مینمایند.
هزینه واردات لوازم جانبی موبایل چقدر است؟
سؤال در رابطه با هزینه واردات، یکی دیگر از سؤالات رایجی است که تجار در زمان واردات این لوازم در ذهن دارند. برای آن که بتوانید به صورت قانونی واردات از دبی و چین داشته باشید، لازم است هزینههای گوناگون پرداخت کنید. برخی از مهمترین هزینههایی که برای واردات لوازم جانبی باید پرداخت کنید عبارتاند از:
- هزینه سفر به چین و دبی
- هزینه تحقیقات بازار
- هزینه منبعیابی
- هزینه ثبت سفارش کالا
- هزینه حملونقل بینالمللی
- هزینه بستهبندی
- هزینه ترخیص کالا از گمرک
- هزینه دریافت مجوز
سود واردات لوازم جانبی موبایل از چین و دبی
در سالهای اخیر به دلیل رشد تکنولوژی، گوشیهای موبایل به شدت زندگی افراد را به خود وابسته کردهاند. امروزه افراد بسیاری از فعالیتهای خود را از خرید کالا و خدمات تا سرگرمی و پرداختهای مالی از طریق تلفن همراه انجام میدهند. به دنبال افزایش کاربرد تلفن همراه بدون شک نیاز به لوازم جانبی گوشی افزایش خواهد یافت و این موضوع باعث شده است تا واردات این لوازم به یک فرصت ایدهآل برای تجار و بازرگانان کشورمان تبدیل شود و سود بسیاری برای آنها به همراه داشته باشد.
در نظر داشته باشید که سود واردات لوازم جانبی بازه متفاوتی دارد. با وجود اینکه در سالهای اخیر به دلیل نوسانات نرخ ارز و پایین آمدن ارزش پول ایران حاشیه سود واردات این لوازم کمتر شده است؛ اما باز هم درصد سوددهی واردات این لوازم، بالا است و شما میتوانید از طریق واردات این لوازم به درصد سودهای بالایی دست پیدا کنید.
تعرفه واردات لوازم جانبی موبایل
کد تعرفه گمرکی یکی از موضوعات مهم دیگری است که در زمان واردات لوازم جانبی تلفن همراه باید به آن توجه داشته باشید. به طور کلی در تجارت بینالملل هر کالا توسط یک کد هشت تا دهرقمی با نام کد تعرفه گمرکی شناسایی میشود که بیانکننده مشخصات و جزئیات کالا، حقوق ورودی آن، نوع کالا و غیره است.
از آنجایی که بسیاری از مدارک کالا از قبیل پروفرما اینویس، حقوق ورودی، مجوزهای واردات، ارزش گمرکی کالا و غیره از طریق این کد تعیین میشود؛ بنابراین بسیار مهم است که کد تعرفه گمرکی بهدرستی تعیین شود.
برای اطلاع از تعرفه گمرکی لوازم جانبی موبایل میتوانید به کتاب مقررات واردات و صادرات که همه ساله منتشر میشود مراجعه نموده یا با گمرک تماس بگیرید و بخواهید تعرفه لوازم موردنیاز شما را اعلام نماید.
شرکت واردات لوازم جانبی موبایل
ازآنجاییکه واردات لوازم جانبی گوشی پیچیدگیهای بسیاری دارد، بهتر است مراحل واردات به شرکتهای واردکننده لوازم جانبی موبایل واگذار شود. توجه داشته باشید که واردکننده لوازم جانبی برای اینکه بتواند به صورت قانونی این لوازم را به ایران وارد کند باید مراحلی را طی نماید، انجام اشتباه هر یک از این مراحل، پروسه واردات را با مشکلات بسیاری روبهرو خواهد کرد. به کمک شرکتهای بازرگانی فعال در این زمینه مانند شرکت بازرگانی طاتا میتوانید بدون دغدغه، لوازم جانبی موردنیاز خود را از چین، دبی و دیگر کشورها وارد کنید. چنین شرکتهایی با داشتن نیروهای متخصص در زمینههای منبعیابی، خرید کالا، حملونقل و ترخیص مراحل واردات کالا را تسریع میکنند و در کوتاهترین زمان ممکن لوازم جانبی موردنیاز شما را خریداری و در ایران به شما تحویل میدهند.
واردات لوازم جانبی موبایل توسط شرکت بازرگانی طاتا
شرکت بازرگانی طاتا با سال ها تجربه در امر واردات و صادرات کالا، در زمینه واردات لوازم جانبی موبایل در برندهای مختلف، فعالیت گسترده ای داشته و بهترین لوازم جانبی با بالاترین کیفیت را برای شما از کشورهای مختلف وارد می نماید. شما نیز اگر در زمینه فروش موبایل و لوازم جانبی موبایل فعالیت دارید، می توانید واردات کالاهای مدنظر خود را به شرکت بازرگانی طاتا واگذار نموده و لذت یک تجارت آسان و پرسود را با تیم مجرب ما تجربه نمایید.